STUDIO VOOR GRAFISCHE CREATIES

Comm'ca is een communicatie-agentschap in de regio Moeskroen / Kortrijk in België.
Onze diensten hebben een antwoord op al uw behoeften als het gaat om de creatie van een grafische identiteit, logo's, brochures, reclamedrukwerk op om het even welke drager (visitekaartjes, flyers, persinlassingen, ingenaaide boeken, met gelijmde rechte rug, POS-reclame, panelen, reclame op voorwerpen en kleding), fotosessies in een mobiele studio of in de vorm van een reportage, creatie van websites met beheer van de inhoud via een CMS (Content Management System) dat voor u op maat wordt gemaakt, webdesign en zoekmachine-optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization)..
Naar de portfolio

Kalender 2019 beschikbaar. Vraag het hier aan.

RECENTE UITVOERINGEN

Wij werken al uw grafische projecten op maat uit, op alle mogelijke communicatiedragers.
Kies voor originaliteit, kwaliteit en efficiëntie met onze studio voor grafische creaties.

Diensten

Comm'CA biedt u een hele waaier diensten aan die, eens ze goed op elkaar afgestemd zijn, de sleutel zullen zijn voor het succes van uw communicatiecampagne.

Drukwerk

Drukwerk Om welk formaat en welke drager het ook gaat, wij hebben partnerships met verschillende drukkerijen en stellen u dragers voor die aangepast zijn aan uw behoeften.

Webdesign

Webdesign De aanwezigheid van uw bedrijf op internet is van cruciaal belang voor uw ontwikkeling. Comm'CA gidst u doorheen de verschillende kanalen: via een presentatiesite, een statische site, met dynamisch beheer van de content, fanpage op facebook,...

Fotografie

FotografieAangezien wij veel beelden creëren is fotografie een onmisbaar onderdeel van onze activiteitssector. Wij bieden u: een reportage-unit en een mobiele studio. Wij stellen u eveneens de realisatie van virtuele rondleidingen voor, panoramafoto's, ...

Vertaling

Vertaling is gevestigd in België en stelt u ook een vertaaldienst in vele talen voor, ten behoeve van uw communicatieplan.

Contacteer ons

loading...

Veel meer dan grafisch werk...

Ons agentschap adviseert u op het vlak van communicatie en integreert daarbij alle elementen van de productie en de realisatie van uw communicatie-acties.

Blockquote

Kunst wordt geboren uit de creativiteit van vrije mensen.
-John Fitzgerald Kennedy-